Jamie Lee Curtis, zvijezda “Noći vještica”, drogirala se s ocem, slavnim glumcem

Jamie Lee Curtis (60), glumica koju je proslavila uloga u filmu „Noć vještica“ koji je kasnije postao jedna od najpopularnijih horor franšiza, u intervjuu za magazin Variety priznala je da je već 20 godina „čista“, ali da je prije toga godinama bila ovisnica o alkoholu, kokainu i tabletama. Čak se jednom prilikom, rekla je, drogirala zajedno sa svojim ocem, slavnim glumcem Tonyjem Curtisom, najpoznatijem po ulozi u komediji „Neki to vole vruće“ sa Marilyn Monroe.

Jamie Lee Curtis izjavila je kako je znala da joj otac ima problema s alkoholom, kokainom i heroinom. Tony Curtis imao je šestero djece, a jedno od njih, sin Nicholas, umro je s 21 godinom od predoziranja heroinom. Ona je koristila drogu zajedno s ocem. „Uzela sam kokain, pušila sam ga s mojim ocem. To sam napravila samo jednom i to je bilo s ocem. On se nakon toga očistio na kratko vrijeme a njegov je oporavak trajao tri godine. Nije trajalo dugo“, navela je Jamie Lee Curtis.

Priznaje da je bila ovisnica o alkoholu i tabletama, prvenstveno Vicodinu, ali za sebe kaže da je bila kontrolirana ovisnica. „Nikada nisam uzimala alkoloh i tablete dok sam radila. Nikada se nisam drogirala prije 17 sati, nikada nisam uzela tablete u 10 sati ujutro. Radila sam to u kasno poslijepodne ili predvečer – osjećala sam se kao da sam ušla u toplu kupku od opijata“, rekla je Jamie Lee Curtis dodajući kako nitko nije znao za njezinu ovisnost. Sve dok jedne večeri nije popila pet tableta Vicodina zajedno sa čašom vina, pri čemu nije primjetila da je prijateljica gleda. Ta prijateljica joj je rekla „misliš da si fenomenalna, a zapravo si mrtva“. U tom trenutku Jamie Lee Curtis već je 10 godina uzimala Vicodin, a nakon tog događaja je otišla na rehabilitaciju i već je 20 godina „čista“.

Komentiraj