Nikola Cutuk/PIXSELL

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA U SISKU: Vijećnik HSP-a gađao dožupana smotanim papirom

Županijski vijećnik HSP-a Željko Soldo gađao je smotanom grudom papira dožupana iz redova srpske manjine Boru Rkmana na sjednici Skupštine Sisačko-moslavačke županije, dok je ovaj za govornicom odgovarao na njegovo vijećničko pitanje.

Jutarnji list piše kako je dožupanov nastup Soldo nazvao igrokazom aboliranog agresora koji on ne želi slušati, jer nije njega ništa pitao nego župana, a pitao je župana u čije je ime predsjednica Županijske skupštine bila na izbornoj skupštini SDSS-a u Sisku kojoj je prisustvovao i Vojislav Stanimirović.

Nakon što je župan rekao da je Ivanka Roksandić tamo bila kao predstavnica HDZ-a, a ne predsjednica Županijske skupštine, Soldo je odgovorio kako je upravo to želio čuti. Ovo novaodno nije prvi takav ispad vijećnika Solde kada je u pitanju dožupan Rkman. Napadao ga je i vrijeđao i ranije, a u vrijeme dok je bio predsjednik Županijske skupštine odbijao je svaki oblik suradnje s legalno izabranim dožupanom, kojeg redovito naziva aboliranim agresorom, tvrdeći da je Rkman bio pripadnik agresorskih srpskih postrojbi u Domovinskom ratu, prenosi Jutarnji.

Komentiraj