Zagrebačka škola ekonomije i managementa dana 05. lipnja organizira seminar s temom ‘Napredno korištenje Microsoft Office Project 2016’ pod vodstvom mr. sc. Franje Borovića.

Microsoft Office Project 2016 je program koji omogućava suvremenom manageru da stečena znanja primjeni na novi i učinkovitiji način. Seminar je namijenjen osobama koje žele naučiti koristiti napredne tehnike Microsoft Projecta kao alata za podršku planiranju i upravljanju projektima.

Na seminaru poslovne akademije polaznici će izrađivati konkretne pokazne projekte iz prakse i kreirati scenarije slučaja te riješavanja projektnih zadataka.

Od polaznika se očekuje aktivno sudjelovanje, otvorena komunikacija i kreativan doprinos. Program predavanja predstavlja na aktualnim primjerima rad MS Projekta u riješavanju problema i ‘uskih grla’ u poslovanju tvrtke. Na seminaru će biti prikazana i najbolja praksa u upravljanju te praćenje projekata korištenjem Earn Value koncepta.

Više informacija na http://www.zsem.hr/hr/business-academy/otvoreni-seminari/seminar-napredno-koristenje-microsoft-office-project-2016/.

Komentiraj