Zrinka Ljutić: “Probile smo led, rezultati su dobri”

Autor:

epa10969887 Zrinka Ljutic of Croatia reacts in the finish area after the second round of the Women’s Slalom race at the FIS Ski World Cup in Levi, Finland, 11 November 2023  EPA/KIMMO BRANDT

EPA/KIMMO BRANDT

Utrka je bila zahtjevna, a definitivno smo zadovoljne što smo na kraju među deset najboljih, rekla je hrvatska skijašica Zrinka Ljutić nakon prvog slaloma sezone koji je održan u finskom Leviju.

Zrinka Ljutić je zauzela deveto, a Leona Popović deseto mjesto, dok je najbrža na premijernom slalomu sezone bila Slovakinja Petra Vlhova. Obje hrvatske skijašice imale su za njom zaostatak nešto veći od tri sekunde.

„Probile smo led, a rezultati su dobri. Neke stvari sigurno možemo popraviti, a u nedjelju je već novi dan i nova prilika da budemo još bolje“, komentirala je utrku Ljutić, dok se s njom složila i Leona Popović.

„Slažem se, dobro smo otvorile slalomsku sezonu. Možda postoji mali žal jer smo neke stvari mogle bolje odraditi, ali možemo sve to popraviti na istom mjestu već u nedjelju. Trudit ćemo se ostvariti još bolje rezultate“, izjavila je Popović.

Slalom u Leviju: Petra Vlhova slavila, dvije hrvatske skijašice u prvih 10

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.