Trener zagrebačkog Dinama Zoran Mamić poručio je, uoči sutrašnje utakmice protiv Rijeke, kako se vesele ambijentu i punom stadionu. Istaknuo je kako sutra žele potvrditi ‘ono što znaju’ – da su najbolja hrvatska ekipa.

Rijeku je opisao kao momčad koja igra agresivno i čvrsto, a protivniku ne daju puno prostora. “Rijeka ima puno dobrih pojedinaca i kao momčad dobro djeluju. To im je i najveća kvaliteta”, kaže Mamić.

Dinamo u utorak ‘puca’ na pobjedu, a Mamić kaže kako ih bod ne bi zadovoljio. Do kraja prvenstva još su četiri kola. “Naravno da bi bili korak bliže naslovu u slučaju remija, ali u igri je još dosta bodova i moramo i ovu i sve utakmice odraditi na visokom nivou. Ništa ne znači pobjeda u Rijeci ako izgubimo bodove negdje drugdje”, objašnjava.

Kek je u ponedjeljak rekao kako očekuje da će suđenje biti fer i korektno, a Mamić kaže da je tim izjavama jako razočaran. “Volio bih da se analiziraju naše zadnje međusobne utakmice i kakvo je bilo suđenje na istima”, rekao je Mamić istaknuvši kako je na Rujevici Taravel opravdano dobio crveni karton, ali i kako je Rijeci u toj utakmici oprošteno nekoliko drugih žutih kartona. “U susretu prije kada je bilo 2:2 nam Strahonja svašta nije sudio, Rijeka je zabila iz nepostojećeg kornera i Fernandes je dobio “nemogući” crveni karton. U finalu Kupa na kraju pretprošle sezone je u Rijeci bilo 2:0 za njih, a na početku na 0:0 nije suđen čisti penal za nas kao i u susretu na Maksimiru kada nije sviran čisti penal na Pjaci”, nabrojao je Mamić.

Komentiraj