Zmajevo

ZMAJEVO Festival craft piva, zabave i urbane glazbe

Zagrebački open-air festival craft piva i muzike Zmajevo doživjet će svoje drugo izdanje u subotu 29. lipnja na lokaciji Zmajske pivovare.
Pivsku ponudu činit će domaće i inozemne craft pivovare, a program će upotpuniti nastupi bendova, vođene ture po pivovari, pivske igre i ostale zanimacije. Prošlogodišnji festivalski debi okupio je više od 1 500 ljudi u “zmajevom gnijezdu“, savršenoj gradskoj ljetnoj oazi, a još bolji tulum na otvorenom očekuje se ove godine.
Druženje počinje u 15 sati kada se u pogon stavljaju prvi točionici. Po prvi put u Hrvatsku stiže Cervesa Montseny iz Barcelone s kojom su domaćini skuhali kolaboracijsko pivo, a vraća se i jedna inozemna pivovara koja je oduševila na prošlogodišnjem Zmajevu. Tu je i bogata gastronomska ponuda, radionice za djecu, barbershop kutak uz zvučnu kulisu DJ Olivera…
Večernje nastupe označit će povijesni moment za domaću punk rock scenu – po prvi put pozornicu će dijeliti dva legendarna benda, osječki ‘Debeli Precjednik’ i zagrebački ‘Šank’. Glazbeni lineup podebljava hip-hop kolektiv ‘Dregermajster Crew’, a svoj dolazak su potvrdile i novosadske rokerice ‘Tri kapljice’.
Ulaz na događanje je slobodan.

Komentiraj