Festival ‘Zmajevo’ priprema warm-up party

Zmajevo

Zagrebački open-air festival craft piva i muzike ‘Zmajevo’ doživjet će svoje drugo izdanje u subotu 29. lipnja na lokaciji Zmajske pivovare. Ususret skorašnjem festivalu priprema se warm-up party u subotu 25. svibnja od 18 sati. Za mikrofonima i zvučnicima će se naći energični folk rock band Ogenj.

Na festivalu će se predstaviti domaće i inozemne craft pivovare, program će upotpuniti nastupi bendova, vođene ture po pivovari, pivske igre i ostale zanimacije. Prošlogodišnji festivalski debi okupio je više od 1 500 ljudi u “zmajevom gnijezdu“, savršenoj gradskoj ljetnoj oazi, a još bolji tulum na otvorenom očekuje se ove godine.

Druženje počinje u 15 sati, po prvi put u Hrvatsku stiže Cervesa Montseny iz Barcelone, a vraća se i jedna inozemna pivovara koja je oduševila na prošlogodišnjem događanju. Tu je i bogata gastronomska ponuda, radionice za djecu, barbershop kutak uz zvučnu kulisu DJ Olivera…

Večernje nastupe označit će povijesni moment za domaću punk rock scenu – po prvi put pozornicu će dijeliti dva legendarna benda, osječki ‘Debeli Precjednik’ i zagrebački ‘Šank’. Glazbeni lineup podebljava hip-hop kolektiv ‘Dregermajster Crew’, a svoj dolazak su potvrdile i novosadske rokerice ‘Tri kapljice’.

Ulaz na oba događanja je slobodan.

Komentiraj