Fenomen Plitvice, facebook.com

Zimski odmor u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera

Savršena za izlete, brojne aktivnosti, ali i potpuno opuštanje, Lika je ove zime apsolutni hit. Luksuzni zimski odmor moguć je i u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Fenomen Plitvice u Plitvica Selu na prvi pogled čini se kao tipično ličko selo s tradicionalnim drvenim kućama, no iza drvenih vrata krije se svijet moderne udobnosti s luksuznim apartmanima. Interijer odiše lakoćom, djelomično je obložen svijetlim i fino obrađenim drvom te autohtonom sedrom, kamenom tipičnim za područje Like, dodatni šarm daju mu detalji poput elegantnih stolaca, kaljeve peći, metalnog zvonca na vratima…

Resort je sjajan izbor za sve one koji traže novu dimenziju odmora i posve drugačije iskustvo za novogodišnje blagdane. Na raspolaganju je i vrhunski restoran Kozjak, a ljubitelji intimnijih proslava novu će godinu mogu dočekati u prostranom apartmanu u omiljenom društvu uz pucketanje vatre u kaminu.

Opuštanje u spa zoni, šetnja uz potok koji teče naseljem, posjet Velikom slapu udaljenom desetak minuta od Fenomena Plitvice, čine Liku neodoljivom u to doba godine.

Komentiraj