Trener španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Zinedine Zidane branio je Luku Modrića nakon što se hrvatski reprezentativac našao na udaru kritika španjolskih medija zbog posljednjih nastupa.

Španjolski mediji oštro su kritizirali Modrića nakon posljednjeg ligaškog ogleda protiv Alavesa. Novinari su se nadmetali u kritiziranju kapetana ‘vatrenih’, a nije bilo niti jedne pozitivne riječi za njega.

Marca je njegovu igru u posljednjih nekoliko utakmica okarakterizirala kao ‘Modrićev horor’, dok je AS Lukinih 68 minuta na terenu protiv Alavesa opisao kao ‘najgoru utakmicu u dresu Reala’,

Međutim, Zidane je stao u obranu svog igrača.

“Možda sam ja u krivu, ali vaše tvrdnje kako je Modrić igrao očajno nisu na mjestu. Kako možete pisati da Luka ne igra dobro,” kazao je legendarni Francuz.

Zidane je u posljednjih pet utakmica čak četiri puta vadio Modrića prije kraja utakmice iz igre no u tome ne vidi nikakav problem.

“Igrač ne može igrati svih 90 minuta savršeno. Ja nisam zabrinut zbog njegovih nastupa, naprotiv zadovoljan sam onim što Modrić pokazuje na travnjaku,” poručio je trener ‘Kraljevskog kluba’.

Real Madrid se i dalje nalazi na vrhu ljestvice sa 68 bodova, dva više od Barcelone, no Real ima i utakmicu manje.

Komentiraj