Žena se htjela vjenčati s Jamesom Cordenom. Dobila je zabranu pristupa

Prije mjesec dana, poznati glumac i komičar James Corden podnio je na sudu u Los Angelesu zahtjev za zabranom pristupa ženi za koju je tvrdio kako maltretira njega i njegovu obitelj. Prema dokumentima u koje je portal Insider imao uvid, 30-godišnja žena kampirala je ispred kuće Jamesa Cordena u Los Angelesu tijekom otprilike šest dana. Kada je stigla policija i suočila se sa ženom, ona im je rekla kako je provela nekoliko dana s Cordenom te da su planirali vjenčati se u Las Vegasu.

James Corden u braku je s Juliom Carey s kojom ima troje djece. Međutim, u sudskim dokumentima navodi se kako je 30-godišnjakinja vjerovala da je Julia Carey otela Cordena kako se on ne bi mogao vjenčati s njom. Prema onome što je naveo 43-godišnji glumac, dotična žena godinama ga je maltretirala tako što ga je neprestano zvala, naročito noću, te mu je slala e-mailove. Nadalje, navodi Corden, ona je više puta dolazila na snimanje njegovog talk showa “The Late Late Show with James Corden” i govorila kako je došla da bi se njih dvoje vjenčali.

Sudac je usvojio Cordenov zahtjev te je odredio privremenu zabranu pristupa po kojoj se 30-godišnjakinja ne smije približiti Cordenu i njegovoj obitelji na manje od 100 metara. Ujedno, sud od nje zahtjeva da ga prestane kontaktirati.

Komentiraj