ŽENA NA ČELU ‘BILIH’ Marinka Akrap privremena je predsjednica Hajduka. Evo tko je ona

Autor:

17.01.2023., Split - Grupa splitskih sportskih novinara '4N' i ove godine je organizirala tradicionalnu humanitarnu akciju 'Tone hrane za splitske beskucnike', tijekom koje su uz pomoc brojnih sportasa i sportskih klubova prikupili hranu i higijenske potrepstine za socijalnu samoposlugu i splitske beskucnike o kojima brine Udruga 'MoSt'.Danas su prikupljena sredstva i urucena na Poljudu. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivo Cagalj/PIXSELL

Nadzorni odbor Hajduka odlučio je smijeniti predsjednika Lukšu Jakobušića.

Hajduk je, podsjetimo, u nedjelju poražen od Rijeke na Rujevici, čime su se praktički oprostili od bilo kakvih šansi za naslov prvaka. Dužnost vršiteljice dužnosti predsjednice preuzima Marinka Akrap.

Ona je dosad bila članica Uprave kluba i direktorica marketinga u Hajduku. U splitski je klub ušla početkom rujna 2021. godine, a najavljeno je da će joj djelokrug poslova biti marketing, prodaja i odnosi s javnošću.

Rođena je u Splitu 1968. godine, a odrasla je u Tučepima. Majka je dviju kćeri, a suprug joj je brigadir Željko Akrap, nekadašnji dekan Hrvatskog vojnog učilišta ‘Dr. Franjo Tuđman’. Nakon te funkcije bio je vojni ataše u Moskvi, a potom je otišao u mirovinu.

Diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

“Na mjesto članice Uprave Kluba, gospođa Akrap dolazi iz Podravke s pozicije direktorice Sektora korporativnog marketinga i komunikacija na kojoj je provela zadnjih devet godina, a prije toga, baveći se marketingom, prodajom i odnosima s javnošću kroz dvanaest godina rada u dm-drogerie marktu Hrvatska, prošla je razvojni put od asistentice za reklamu do članice Uprave zadužene za nabavu, marketing, odnose s javnošću i dio prodaje”, najavili su iz Hajduka njen dolazak.

Miroslav Lelas/PIXSELL

“Imala sam priliku raditi za značajne kompanije i brendove, ali sada sam jako sretna što svoje bogato znanje i iskustvo iz područja marketinga, prodaje i komunikacije mogu staviti na raspolaganje meni najznačajnijem brendu”, rekla je po dolasku u klub.

“Odgovornost i očekivanja su velika i uz svu nepredvidivost koju donosi nogomet mogu obećati da ću uvijek ustrajati na hajdučkim vrijednostima, dati svoj maksimum te se truditi donijeti novu energiju i kreativnost kako bi doprinijela da naš Klub svakom svom navijaču i poslovnom partneru, osim emocije kakvoj kod nas nema konkurencije, donese i dodanu vrijednost”, poručila je.

Marinka Akrap nije prva žena na čelu Hajduka, ‘Bile’ je kao privremena upraviteljica vodila Osječanka Marijana Bošnjak.

Slažete li se sa smjenom Lukše Jakobušića

Učitavanje ... Učitavanje ...

HAJDUK VRIJE Nadzorni odbor smijenio Lukšu Jakobušića!

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.