Zdrava i lijepa u kasnim tridesetima? Evo tajne Olivije Wilde

Screenshot YouTube

Olivia Wilde (38) je ovaj tjedan posjetila koncert Harrya Stylesa u New Yorku. Američka glumica je za ovu prigodu odlučila odjenuti dugu bijelu haljinu s izrezima i cipele s platformom, a mediji i korisnici društvenih mreža su osim modnog odabira komentirali njeno vitko tijelo i izgled, prenose news.yahoo.com.

Sve začuđuje kako Wilde uspijeva zadržati mladolik izgled te se čini da ova glumica nije u kasnim 30-im godinama.

Filmska glumica i redateljica je otkrila da je recept za dobro zdravlje i ljepotu biti aktivan, veseo te brinuti o vlastitom tijelu. Wilde ističe da mnogi ljudi nemaju vremena za sportske aktivnosti pa preporučuje hodanje umjesto korištenja automobila, a uvijek se može odvojiti i vremena za kraću šetnju.

Otkrila je i da je ponekad dobro odabrati stepenice umjesto lifta, što isto pomaže u održavanju kondicije. Postoje razni načini kako biti aktivan. Wilde je istaknula da je koža najveći ljudski organ, za njegu svoje osjetljive kože upotrebljava organske preparate, koji joj pomažu i u suzbijanju akni. Kako bi se što dulje održao zdravi način života, nužno je konzumirati voće, povrće i zdrave namirnice, što treba postati navika.

Komentiraj