Zbog seksističke šale obožavatelji napali Johna Boyegu, glumca “Ratova zvijezda”

Glumac John Boyega sukobio se s obožavateljima filmske franšize „Ratovi zvijezda“ zbog neukusne šale koju je objavio na Instagramu na račun seksualnog života Rey, lika kojeg glumi Daisy Ridley. Do okrutne šale došlo je nakon što je jedan obožavatelj napisao kako događaji iz filma „Uspon Skywalkera“ omogućuju Finnu (kojeg glumi John Boyega) da potencijalno započne vezu sa Rey.

„Nije bitno koga ona ljubi već tko na kraju položi cijev. Ti si genij“, odgovorio mu je Boyega. Neki obožavatelji ovu šalu nisu smatrali smiješnom, pa mu je jedan od njih napisao „Kompa, iznimno si odvratan i ljigav, a i nemaš jebenog poštovanja“. Boyega mu je na Twitteru odgovorio „Očito ne znaš razliku između fikcije i stvarnosti“, dodajući kako Daisy Ridley zna razliku te zna da ona nije stvaran lik. Nakon toga mu je još jedan obožavatelj poručio da prestane tvitati jer samo pogoršava sliku o sebi, a Boyega je u stilu „Igre prijestolja“ odgovorio „Ti ne znaš ništa Jon Snow“.

I doista, Boyega je nastavio tvitati i braniti svoju šalu riječima „Reći ću to 500 tisuća puta. Dvije odrasle osobe mogu se složiti oko polaganja bilo čega što žele, vi osjećajni ljudi“ na što mu je jedan obožavatelj napisao „Ti si ženomrzac“ a Boyega mu je replicirao „A ti si idiot“.

Komentiraj