Zbog kontroverznih seksualnih poruka Armie Hammer napustio snimanje filma

Armie Hammer (34), glumac koji je nedavno glumio u Netflixovom filmu „Rebecca“ a poznat je po ulogama u hvaljenim filmovima „Skrivena ljubav“ i „Društvena mreža“, trebao je uskoro početi snimati film „Shotgun Wedding“ u kojem bi mu partnerica bila Jennifer Lopez. Međutim, proteklog vikenda na društvenim mrežama pojavile su se navodno njegove poruke u kojima glumac nekoj ženi opisuje svoje seksualne fantazije, ide čak do kanibalizma, tako da je napisao kako je „stopostotni kanibal“ koji bi želio „piti tvoju krv“. Uslijed toga, Hammer je odlučio povući se iz filma „Shoutgun Wedding“.

„Ne želim odgovarati na ta sranja ali u kontekstu zlobnog i lažnog internetskog napada na mene ne mogu ostaviti svoju djecu i otići na četiri mjeseca u Dominikansku Republiku na snimanje filma“, izjavio je Hammer za portal Hollywood Reporter dodajući kako ga filmska kompanija Lionsgate, koja stoji iza filma, podržava u njegovoj odluci. Producenti filma su to i potvrdili u službenoj izjavi.

Film „Shotgun Wedding“ će režirati Jason Moore koji se proslavio filmom „Pitch Perfect“. Ovog puta radnja filma bavi se parom koji okuplja svoje obitelji zbog proslave vjenčanja da bi ubrzo svi uzvanici postali taoci kriminalaca.

Komentiraj