Arhiva Prljavo kazalište i Ognjen Karabegović, facebook.com

Završnica velike turneje ‘Prljavog kazališta’ na Ljetnoj pozornici u Opatiji

Koncert ‘Prljavog kazališta’ u Gradu Opatiji će se održati u nedjelju (12. kolovoza) na Ljetnoj pozornici, s početkom u 20 sati.

Nakon zagrebačkog spektakla ispred gotovo 30 tisuća fanova, opatijski koncert je velika završnica ovogodišnje svjetske turneje “Prljavaca” kojom ovaj kultni bend obilježava 40 veličanstvenih godina rockerske karijere.

Prekrasna opatijska Ljetna pozornica, smještena na zelenom “poluotoku” znamenitog opatijskog parka Angiolina, ugostit će dečke iz Dubrave na open-air spektaklu. Koncert je zamišljen kao retrospektiva najboljeg i najreprezentativnijeg što su Prljavci darovali svojim fanovima, a na repertoaru će se naći sve one pjesme koje već prelaze s generacije na generaciju.

“Radujemo se da će velika završnica naše svjetske turneje biti upravo u Opatiji, na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj. Brojka od 40 godina je uistinu respektabilna brojka za trajanje jednog benda i u svjetskim okvirima, a nama je naša glazba i rock’n’roll i nakon svih ovoh godina još uvijek naša ljubav i velika strast“, rekao je ususret koncertu Mladen Bodalec, frontman Prljavog kazališta.

‘Prljavo kazalište’ su naš najuspješniji i nadugovječniji rockerski bend koji je svoju nezamjenjivost potvrdio i na ovoj turneji, baš svakim održanim koncertom…

FOTO: Arhiva Prljavo kazalište i Ognjen Karabegović

Komentiraj