WOMEN IN ADRIA Otvorene prijave za nagrade najboljim hrvatskim poduzetnicama

Autor:

Najbolje poduzetnice 2016.

Nagrade koje najboljim hrvatskim poduzetnicama uručuje mreža poduzetnica i poslovnih žena Women in Adria, dodijelit će se treći put, ove godine pod generalnim sponzorstvom Raiffeisen banke. Svečanost dodjele nagrada održat će se sredinom studenog u Gradu Zagrebu u povodu Svjetskog dana poduzetnica.

Vrhunac je to projekta kojim se promiče vrijednost ženskog poduzetništva za hrvatsko gospodarstvo, ali i društvo u cjelini.

“Iz godine u godinu oduševljava nas koliko u Hrvatskoj ima uspješnih, no samozatajnih poduzetnica. Neke nas bez daha ostave svojom inovativnošću, druge činjenicom da već niz godina zapošljavaju desetke ljudi… Najbolji su to smjerokazi onima koji u svojem poduzetničkom pothvatu žele biti još bolji, a onima koji o poduzetništvu tek razmišljaju, te su stvarne priče vrelo nadahnuća“, rekla je Ivana Matić, osnivačica mreže Women in Adria.

Ivana Matić, osnivačica mreže Women in Adria

“Prema posljednjim podacima, približno 30 posto malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj u vlasništvu je žena. Nova era brze razmjene informacija i digitalizacije traži vještine koje su snažno razvijene kod žena, ponajprije njegovanje međuljudskih odnosa i komunikacije, strast i emocije u bavljenju poslom, taktično preuzimanje rizika, sagledavanje šire slike i nadasve poticanje suradnje. Sve te vještine možemo sagledati kroz kategorije nagrada najboljim poduzetnicama mreže Women in Adria“, izjavio je prilikom otvorenja prijava za nagrade najboljim poduzetnicama Michael Müller, predsjednik Uprave RBA.

Michael Müller, predsjednik Uprave RBA

Nagrade se dodjeljuju u četiri kategorije: Start-up poduzetnica godine, Mikro poduzetnica godine, Perspektivna poduzetnica godine i Inspirativna poduzetnica godine.

Prva je kategorija namijenjena poduzetnicama čija je tvrtka mlađa od pet godina, druga je za one koje zapošljavaju do pet ljudi, a treća za one koje imaju veći broj zaposlenih. Nagradu Inspirativna poduzetnica godine može primiti žena iza koje je pet godina vođenja vlastite tvrtke s najmanje pet zaposlenih, a koja bilježi kontinuirani rast poslovanja.

Prijave za nagrade najboljim poduzetnicama primaju se putem internetske stranice mreže Women in Adria do 15. listopada.

Zlatni sponzori dodjele nagrada su Grad Zagreb i Toyota.

Poveznica na internetsku stranicu za prijave poduzetnica:
http://www.womeninadria.com/projekt/nagrade-najboljim-poduzetnicama-2017/

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)