Will Smith razmišlja o kandidaturi za predsjednika SAD-a

Will Smith rekao je da još uvijek razmišlja o kandidaturi za političku funkciju u bliskoj budućnosti. Poznati glazbenik i jednako popularan glumac Will Smith izrazio je još 2015. godine mogućnost ulasku u politiku izjavivši tada za show Sunday Morning na CBS-u da se osjeća prisiljen kandidirati za funkciju kako bi se suprotstavio kontroverznoj kampanji bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa 2016. godine. Svejedno, nijedan takav pomak ulaska u politiku Smith nije napravio.

Govoreći u novom intervjuu za podcast Pod Save America, Smith je ponovno izrazio ideju da se kandidira ne precizirajući kada će to napraviti. “Mislim da ću za sada pustiti da se ured američkog predsjednika malo očisti, a onda ću to uzeti u obzir kad-tad”, rekao je Smith, pozivajući se na nedavnu inauguraciju Joea Bidena kao američkog predsjednika. “Apsolutno imam svoje mišljenje: optimističan sam, nadam se, vjerujem u razumijevanje među ljudima i vjerujem u mogućnost sklada. Svakako ću odraditi svoj dio posla, bez obzira ostajem li umjetničkim vodama ili u jednom trenutku krenem u političku arenu.”

U kolovozu 2016. Smith je govorio o vlastitim političkim težnjama i tijekom nastupa u The Late Showu sa Stephenom Colbertom. “Razmišljao sam o tome, ali, znate, gledao sam Baracka Obamu posljednjih 8 godina to je naporan posao. Definitivno me je zaintrigiralo. Imam puno stavova i ideja, a ponekad čujem kako ljudi nešto govore na televiziji i jednostavno se želim suprotstaviti njima. Samo ravno na njih i srušiti ih. Ali mislim da nisu tu moji najveći darovi”, izjavio je tom prilikom Smith.

Komentiraj