Trener Arsenala Arsene Wenger poručio je u petak kako će sljedeće sezone sigurno biti trener, bilo Arsenala ili ‘neke druge momčadi’, prenose britanski mediji.

67-godišnji Wenger i njegova momčad ovog su tjedna doživjeli težak poraz od münchenskog bayerna u osmini finala Lige prvaka (5:1), a mnogi su zatražili njegov odlazak. Wengerov ugovor istječe na kraju ove sezone, a danas je poručio kako će u ožujku ili travnju razmišljati hoće li ugovor produžiti ili ne.

“Bez obzira na to što se dogodilo, sljedeće ću sezone biti trener. Ovdje, ili negdje drugdje”, rekao je novinarima Wenger. “Navikao sam na kritike. U životu je važno činiti ono što mislite da je ispravno, a sve ostalo su mišljenja. Moj posao je javan i moram prihvatiti kritike, ali i ponašati se u skladu sa svojim vrijednostima”, dodao je.

Na klupu Arsenala Wenger je sjeo 1996. godine, a posljednji su puta osvojili Premierligu 2004. godine. “Čak i ako odem, Arsenal neće pobijeđivati u svakoj utakmici. Ispada da je Arsenal prije nego sam ja došao osvojio pet naslova prvaka Europe zaredom”, kaže.

Komentiraj