Nakon šest godina i dvanaest iznimno uspješnih i sjajno posjećenih sajamskih izdanja, Wedding EXPO se iz Westgate Shopping Cityja seli na Zagrebački Velesajam.

“Golem broj izlagača i besplatan ulaz za sve posjetitelje naši su najveći aduti. Ovaj Wedding EXPO biti će poseban po mnogo čemu: od nove lokacije do brojnih novih izlagača i pratećih događanja. Odličan interes publike osjećamo već sada kroz brojne upite pa s mnogo entuzijazma pripremamo sajam i očekujemo rekordnu posjećenost“, rekla je Dea Olup, vlasnica Wedding Cityja i organizatorica sajma.

Buduće mladenke najviše će zanimati vjenčanice i svečane haljine, veliki broj uglednih salona će izložiti najnovije kolekcije. Posjetitelje očekuje apsolutno sve što je potrebno za najsretniji dan u životu, na sajmu će se predstaviti zlatari, slastičari, ugostitelji, snimatelji, fotografi, cvjećari, dizajneri papirne galanterije, vizažisti, frizeri, bendovi…

Trinaesti po redu Wedding EXPO, najveći sajam vjenčanja u regiji, ove jeseni će se održavati od 26. do 28. listopada u paviljonu 10a Zagrebačkog Velesajma.

Komentiraj