WBA Slavena Bilića tri boda ispred Leedsa na polovini prvenstva

Iako je odigrao samo 1-1 (1-1) na svom Hawthornsu protiv Brentforda West Bromwich Albion, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, povećao je svoju prednost na čelu druge engleske nogometne lige u odnosu na drugi Leeds United na tri boda nakon 23. kola jer je Leeds izgubio sa 1-2 (0-1) kod trećeplasiranog Fulhama.

Brentford je poveo golom Dalsgaarda (43), no vrlo brzo potom Furlong (45+1) je poravnao na 1-1. U nastavku se rezultat nije mijenjao.

Hrvatski veznjak Filip Krovinović igrao je za WBA od 78. minute.

Točno na polovici prvenstva WBA ima 50 bodova, tri više od drugog Leedsa, a 12 više od trećeg Fulhama. Brentford je peti sa 37 bodova.

Izravni plasman u Premier ligu osigurat će dvije prvoplasirane momčadi, dok će sastavi koji se plasiraju od trećeg do šestog mjesta u kvalifikacije za treće mjesto koje vodi u društvo najboljih.

Ivan Šunjić odigrao je svih 90 minuta u 0-3 (0-1) porazu Birmingham Cityja na gostovanju kod Hull Cityja, dok je Simon Sluga branio svih 90 minuta u 0-1 (0-0) domaćem poraz Luton Towna od Swansea Cityja. Birmingham je 15. sa 28 bodova, a Luton 21. sa 20 bodova.

Komentiraj