Pixabay

VRSAR Upucao bivšu djevojku i njenog dečka, bježi u BMW-u

Prema prvim informacijama s terena, policija i Hitna pomoć stigle su pred hotel. Pristup hotelu je blokiran. Očevici su čuli nekoliko hitaca, prenosi N1.

U nedjelju oko 14 sati začula se pucnjava ispred hotela Pineta u Vrsaru. Kako doznajemo, dvoje ljudi je ranjeno, a napadač je u bijegu.

Prema prvim informacijama s terena, policija i Hitna pomoć stigle su pred hotel. Policija je sve ogradila i zabranila pristup hotelu.

Očevici su čuli nekoliko hitaca i nastala je panika.

Policija je za sada sigurna da niti jedna od ozlijeđenih osoba nije počinitelj. Naime, on je pobjegao u BMW-u i traga se za njim.

Do pucnjave je došlo na recepciji hotela, gdje je, prema trenutno dostupnom informacijama, muškarac najprije pucao u svoju bivšu djevojku, a potom i njenog dečka, neslužbeno doznaje Glas Istre.

Ranjena djevojka, u dobi od oko dvadesetak godina, zaposlenica je hotela, a mladić u kasnim dvadesetima koji je također ranjen nije djelatnik Pinete. Muškarac koji ih je ranio hicima iz vatrenog oružja navodno je pucao zbog ljubomore jer je sumnjao da se njegova bivša sada viđa s mladićem u čijem ju je društvu zatekao.

Prema nepotvrđenim informacijama, djevojka je napadača već prijavljivala policiji zbog navodnih prijetnji da će joj nauditi.

Sve se odvijalo pred očima šokiranih turista. Portal parentium.com doznaje da je napadač navodno s ženskom osobom ranije bio u vezi.

Policija je u međuvremenu objavila identitet i fotografiju napadača, a riječ je o Danijelu Brnošu, rođenom 1987. godine.

Komentiraj