HINA/ Damir SENČAR/

VRSALJKO “Kad podcijeniš nekoga, to ti se najčešće vrati”

Nogometaši Hrvatske plasirali su se u finale SP u Rusiji nakon što su u srijedu u Moskvi u polufinalnom susretu svladali Englesku sa 2-1 nakon produžetaka, a pobjednički gol zabio je Mario Mandžukić u 109. minuti.

“Kad podcijeniš nekoga, to ti se najčešće vrati, a to se dogodilo i danas. Nismo se obazirali na to što Englezi pišu i najavljuju. Ja uvijek kažem ‘izađi na teren pa onda pričaj’. Mi smo u finalu, a oni mogu na sunčanje ako žele”, izjavio je Vrsaljko nakon utakmice.

“Pričalo se da ovo nije Engleska koja nabija lopte i preskače igru, ali kad smo mi krenuli u pritisak koji smo uvježbavali cijeli tjedan, onda se pokazalo da je to ipak stara Engleska. Fizički smo bili spremniji, imali smo volju i htijenje. Nakon što smo primili gol bili smo bolji i bilo je pitanje vremena kad ćemo zabiti. Ova reprezentacija ima karakter. Mi živimo jedna za drugoga i željeli smo dati 300 posto u ovoj utakmici pa da si ništa ne možemo zamjeriti. I kad imaš takav pristup i svu onu podršku iza sebe, onda pokažeš zube”, zaključio je Vrsaljko.

Komentiraj