VIDEO: Film ‘Crna udovica’ je trebao izaći prije ‘Iron Mana’

Screenshot YouTube

Nedavno je počela produkcija solo-filma o superjunakinji ‘Crnoj udovici’, piše digitalspy.com.

Lijepa Scarlett Johansson ponovno tumači lik Natalie Alianovne Romanove. Redateljica akcijskog filma je Cate Shortland. Radnja prati zaplet događaja oko Romanove koja petnaest godina nakon pada Sovjetskog Saveza živi u udaljenim Sjedinjenim Američkim Državama.

Crna udovica je dugo vremena imala “support ulogu” u drugim filmovima. Njena pogibelj u blockbusteru ‘Osvetnici: Završnica’ je ostavila mnoge u nevjerici i dilemi. Lionsgate je htio “razviti” film o poznatoj agentici, četiri godine prije prvog ‘Iron Mana’. David Hayter je napisao scenarij, no produkcijska kuća nije bila u prilici ostvariti planove zbog rasporeda.

Već smo pisali kako je dio ostvarenja sniman u Velikoj Britaniji, neke objave na društvenim mrežama i u medijima su otkrile lik Jelene Belove, koji bi mogla tumačiti Florence Pugh. Riječ je o tajnoj agentici koja je prošla isti trening zajedno s Romanovom, ne zna se je li ona u novom filmu partnerica ili protivnica Crne udovice. Na britanskom setu je zamjećen i Taskmaster (Anthony Tony Masters) koji bi također mogao imati istaknutu ulogu u filmu…

Komentiraj