Aleksandar Kerekeš Keky

VIDEO: Zdravko Čolić nastavlja turneju i predstavlja spot “Ničeg nije bilo između nas”

Pjesma “Ničeg nije bilo između nas”, koja je osvojila publiku u regiji, peta je pjesma s novog albuma Zdravka Čolića te je dobila svoju filmsku ilustraciju.

“Prilikom slušanja ove pjesme sa suradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot i da on mora biti drugačiji od ostalih, jer tematika teksta to iziskuje“, rekao je Zdravko Čolić.

Video spot prati priču o mladom bračnom paru, koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke. Uradak je sniman u Novom Sadu, a produkciju potpisuje ekipa stalnih Čolićevih suradnika.

Zdravko Čolić

Ulogu supruge, mlade pijanistice, na najbolji mogući način predstavila je Agneta Azirović, dok je njen partner, kojeg tumači Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja sa sjajnom Helen Babić.

“Senzualnost scena koje smo snimali, do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo unijeti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledatelje u neizvjesnosti”, otkrio je redatelj Aleksandar Kerekeš Keky.

Autor pjesme je Aleksandar Sretenović, a aranžman potpisuje Nikša Bratoš.

U okviru regionalne turneje ‘Ono malo sreće’, Zdravko Čolić održat će koncerte u Zagrebu – Arena (20.10.), Tuzli – Dvorana Mejdan (3.11.) i Skoplju – Arena Boris Trajkovski (10.11).

Komentiraj