VIDEO: VELIKA VEČER POLJAKA Guardiola: Ovako nešto nikada nisam doživio

Nakon čudesne večeri u Münchenu, u kojoj je u samo devet minuta postigao čak pet pogodaka, Poljak Robert Lewandowski bio je presretan. “Ovo je bilo ludilo, nevjerojatno. Samo sam pucao, nisam razmišljao što će biti kasnije. Stvarno sam zadovoljan, bila je ovo velika večer za mene”, rekao je Poljak.

“Pogledao sam na semafor nakon trećeg ili četvrtog gola i začudio sam se kako je još puno vremena ostalo do kraja utakmice. Trener mi nije morao ništa reći, znao sam što mi je činiti”, dodao je Lewandowski.

 

  • Pep Guardiola, koji se nakon posljednjeg pogotka jednostavno uhvatio za glavu u nevjerici, nakon utakmice je rekao: “Ovo još nikada nisam doživio. Pet golova u devet minuta. Robert je fantastičan igrač i u Njemačkoj i u svijetu već neko vrijeme. Vrlo sam sretan zbog njega. Večerašnja predstava bila je vrlo važna za njegovo samopouzdanje i našu budućnost”.

 

“Još uvijek to ne mogu shvatiti. Pet golova. Ni kao trener ni kao igrač nikada nisam doživio nešto slično i ne mogu to objasniti. Pet pogodaka protiv Wolfsburga stvarno nije mala stvar”, dodao je Pep.

Ali, jedan čovjek iz Bayerna nije bio toliko zadovoljan. Kapetan münchenske momčadi Philipp Lahm našalio se: “Moramo biti kritični – Lewandowski je večeras mogao zabiti sedam golova. Propustio je dvije velike prilike!”

Komentiraj