Specijalizirani seminar za uspješno poslovanje u salonima ‘Vaš salon – vaše poslovno carstvo’ održat će se u Dubrovniku, 10. i 11. studenoga, u Hotelu Kompas.

Cilj edukacije za djelatnike i vlasnike salona je poboljšati im prihode, povećati broj klijenata i na konkretne načine unaprijediti usluge. Predavač Evgen Gec međunarodno je priznati autoritet u području kozmetike i poslovanja salona, autor šest knjiga, između ostalih i priručnika za uspješno poslovanje u kozmetičkom salonu, koji će uskoro biti izdan i na hrvatskom jeziku.

“Moja je motivacija transformirati poslovanje salona u moderne biznise kako bi se, koristeći nove tehnologije i različite, između ostalog marketinške, metode razvili u uspješne tvrtke. Trideset godina radim u ovoj branši i riješio sam mnoge konkretne probleme salona u cijeloj regiji. Ponosan sam što baš u Dubrovniku počinje nova era hrvatskih salona“, najavio je Evgen Gec.

“Cjeloživotna edukacija je iznimno važan faktor u poslovanju pa kako naše članice redovito pohađaju seminare i radionice o novim tehnikama u svojoj branši, sigurna sam da će uvidjeti korist koju za svoje poslovanje mogu dobiti od gospodina Geca, koji uistinu ima ogromno iskustvo“, izjavila je Marija Šuško Karlić, predsjednica Udruženja kozmetičara Republike Hrvatske koje je prepoznalo značaj seminara.

Domaćin seminara je Natalija Crnički, vlasnica Salonizea, mlade domaće tvrtke koja se posvetila digitalizaciji i online marketingu u uslužnim djelatnostima, prvenstveno u salonima.

“Osim predavanja gospodina Geca, polaznici će na seminaru saznati sve o tome kako iskoristiti popularnost društvenih mreža te će im se približiti alati poput targetiranja ciljnih skupina. Mentorstvo se nastavlja i nakon seminara, jer će nam saloni moći poslati rezultate praktične primjene naučenog pa ćemo im savjetovati i daljnje korake“, izjavila je Natalija Crnički.

Komentiraj