EPA/MAJA SUSLIN

VIDEO: Pogledajte nastup Justina Timberlakea na ovogodišnjem Eurosongu

U ‘poluvremenu’ sinoćnjeg Eurosonga nastupio je Justin Timberlake, a prvi je to put da se jedna zvijezda takvog ‘kalibra’ pojavila na natjecanju za najbolju pjesmu Europe. Ipak, vjerujemo da je glavni cilj Timberlakea bio promovirati svoj novi film ‘Trolls’, čiju je naslovnu pjesmu i izveo na pozornici u Stockholmu.

Globalna pop zvijezda započela je nastup sa hitom iz 2003. godine ‘Rock Your Body’, a nakon toga je na red došao i ‘Can’t Stop the Feeling’ iz spomenutih ‘Trollova’.

“Znam kako je nastupati po prvi put pred milijunima ljudi, znam da ste vjerojatno bili nervozni”, rekao je Timberlake natjecateljima, priznajući da je i sam nervozan. Prijenos Eurosonga pred malim je ekranima pratilo više od 200 milijuna ljudi, a ove se godine po prvi puta prenosio i u SAD-u.

Ipak, bilo je tu i kritika na račun prganizatora. Zamjeraju im što Eurosong sve više pretvaraju u ‘X Factor’, te pretjeranu ‘internacionalizaciju’ (Australija se natjecala na Eurosongu drugu godinu zaredom, i gotovo pobjedila). Drugi su iskazali zabrinutost da bi i drugi američki pjevači moglin iskoristiti toliko gledani event za promociju svojih pjesama/albuma/filmova. Britanski komentator Graham Norton primjetio je da je ‘Eurosong europski Super Bowl’.

Pogledajte nastup Timberlakea.

https://www.youtube.com/watch?v=2zaVOxWPVNo

Komentiraj