Saša Šekoranja

VIDEO: Pjesma Josipe Lisac iz filma ‘Ustav Republike Hrvatske’

Glazbena diva, jedinstvena i neponovljiva Josipa Lisac je za potrebe filma Rajka Grlića, ‘Ustav Republike Hrvatske’ otpjevala pjesmu ‘Riječ koja nas je uvrijedila’.

Iskrena, emotivna i jedinstvena interpretacija glazbene dive savršeno se nastavlja na tematiku najiščekivanijeg regionalnog filma godine. To je ljubavna priča o mržnji, inspirirana stvarnom zemljom, priča koja razotkriva sve naše netrpeljivosti, predrasude i mržnju prema različitostima. To je priča o hrabrosti da danas budeš ono što jesi i pokušaju da se unatoč svemu voli. Upravo se to može osjetiti u interpretaciji Josipe Lisac koja je tako dala svoj prepoznatljivi pečat ovom filmu koji će zasigurno osvojiti srca brojnih gledatelja i neće ih ostaviti ravnodušnima.

Glazbu, aranžman i produkciju pjesme ‘Riječ koja nas je uvrijedila’ potpisuje Duke Bojadzijev.

Saša Šekoranja
Saša Šekoranja

U glavnoj ulozi najnovijeg filma Rajka Grlića koji je osvojio Grand Prix Amerike na prestižnom Montreal World film festivalu pojavljuje se proslavljeni srpski glumac Nebojša Glogovac u najkompleksnijoj filmskoj ulozi u karijeri. Nebojša u filmu glumi umirovljenog profesora, koji je pritom deklarirani homoseksualac i transvestit, dok uz njega još igraju Ksenija Marinković, Dejan Aćimović i Božidar Smiljanić, a scenarij potpisuje Ante Tomić zajedno s Rajkom Grlićem.

Film u produkciji Interfilma i distribuciji Blitza s kino prikazivanjem diljem Hrvatske kreće od 06. listopada.

 

Komentiraj