facebook.com

VIDEO: Emeli Sandé krajem godine kreće na turneju

Emeli Sandé je nedavno objavila dva singla. Jedan je najavio novo studijsko izdanje, dok je drugi izdan u suradnji s produkcijskom kućom 20CenturyFoxUK. Poznata glazbenica je najavila i turneju koja kreće krajem godine u gradovima Ujedinjenog Kraljevstva.

Nakon uspješnog izdanja ‘Kingdom Coming’ iz 2017. godine, u rujnu izlazi novi album. Osim glazbom, škotska umjetnica se u životu bavi raznim televizijskim, umjetničkim i društvenim projektima.

Adele Emily Sandé (10.3.1987.) je glazbenica, pjevačica, tekstopisac. Na svijetsku glazbenu scenu stupa 2009. godine nakon izlaska singla ‘Diamond Rings’ koji je odradila s raperom Chipmunkom.

Svoj prvi solo singl ‘Heaven’ izdaje u kolovozu 2011. godine, slijedi ‘Read All About It’ s Professorom Greenom i ‘Beneath Your Beautiful’ u suradnji s Labrinthom. Njezin album ‘Our Version of Events’ najprodavaniji je album 2012. godine u Britanskom kraljevstvu.

Emeli Sandé pjevala je na otvorenju i zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu, osvojila je više glazbenih nagrada Brit Awards, tu su i MOBO Music Awards, BET Award, Q Award…

Komentiraj