VIDEO: Nakon Mad Maxa i braće Kray, Tom Hardy postaje – Al Capone

Holivudski glumac Tom Hardy u karijeri je glumio širok spektar likova. Ovoga će puta ‘uskočiti u cipele’ Ala Caponea u novom filmu koji će se fokusirati na posljednje dane života slavnog ganstera, javljaju američki mediji.

Deadline piše kkao će film ‘Fonzo’ biti smješte u 1947. godinu, kada je čikaškon mafijašu dijagnosticirana demencija u 48. godini života. Naslov filma odnosi se na nadimak Ala Caponea, čije je puno ime bilo Alofonse.

Mnogo se glumaca našlo u ulozi Caponea – među njima je možda najpoznatiji Robert de Niro u ‘Nedodirljivima’ Briana de Palme iz 1987. Posljednji ga je glumio Stephen Graham u odličnoj HBO-ovoj seriji ‘Boardwalk Empire’.

Hardy je već trebao glumiti Caponea – u filmu ‘Cicero’ koji nikada nije ugledao svjetlo dana. Glumac je u posljednjih nekoliko godine utjelovio niz različitih likova – od Banea u Batmanu, Mad Maxa, John Fitzgerald u Povratniku, Reggiea Kray i Rona Kray u ‘Legendu’ te Alfie Solomonsa u seriji ‘Peaky Blindersu’.

‘Fonza’ će režirati Josh Trank, čiji je posljednji uradak ‘Fantastična četvorka’ doživio pravi fijasko na kino blagajnama.

Komentiraj