Prošlo je godinu dana otkako se Tiani, glazbenica koja živi i radi na relaciji London-Zagreb-Rovinj, predstavila svijetu kao glazbenica.

Reakcije su uistinu iznimne, kako od publike, tako od struke i medija, mlada glazbenica ovaj period zaokružuje svojim četvrtim singlom “Bad Enough For You“.

Nakon debi singla “All Of Me”, slijedila je pjesma “Wonder” koja je premijeru u svijetu doživjela putem Spotify i Soundcloud kanala uz odličan odaziv. Treći singl naziva “Surrender” predstavljen je na malo drugačiji način, izložbom velikih i digitalno obrađenih fotografija, zvučnih efekata te scenografskih i kostimografskih elemenata, koji su se koristili u snimanju video spota.

Tiani najčešće progovara o ljubavi, čežnji i neizrečenim fantazijama, što pjesma “Bad Enough For You“ posebno naglašava. Svakako treba naglasiti kako glazbenica sve pjesme piše sama, od glazbe do teksta te također kreativno sudjeluje u stvaranju video spotova. Iako su joj za sada sve pjesme na engleskom jeziku, uskoro najavljuje i suradnju s jednom glazbenicom iz Hrvatske.

Za video produkciju ovog spota zaslužni su Paolo Gentilini i Dario Radusin.

Komentiraj