Grupa Jonathan je nedavno objavljeni album ‘To Hold’ koncertno promovirala u Pogonu kulture u Rijeci (21. travnja), a učinit će to i u zagrebačkoj Tvornici kulture (12. svibnja).

Objavom albuma ‘To Hold’ zaokružena je cjelina započeta izdanjem ‘To Love’ koje je objavljeno u veljači 2017. godine te je ušlo u vrh većine godišnjih top lista. Novo izdanje u samo nekoliko dana naišlo je na sjajan prijem kod medija i publike, a prvi dio ove godine rezerviran je za koncertno predstavljanje albuma u cijeloj regiji:

Prije njih na koncertu u Rijeci je nastupila naša sjajna kantautorica Lovely Quinces, a s bendom je izvela pjesmu “I Don’t Mind” koja je dio novog albuma i prvi duet za Jonathan.

Album ‘To Hold’ donosi osam novih pjesama od kojih su već predstavljeni singlovi “Something To Cry About” i aktualni “I Never Meant To Be There”. Materijal je sniman u studiju Marka Mrakovčića te u riječkom “G.I.S.”-u, a kompletnu produkciju, miks i mastering potpisuje Matej Zec koji je dosad radio na svim izdanjima benda.

Omot za album ‘To Hold’ naslikao je Mislav Lešić Džedaj, autor fotografija i video spota je Filip Gržinčić.

Od gostujućih izvođača na novom materijalu nalaze se i Hrvoje Šćulac, koji svira klavijature na svim pjesmama i harmoniku u “Monkeys”, a i već neko vrijeme nastupa s bendom te dječji trio Roberta Rezg Brown, Leda Turato i Fran Barjaktarić kojima je dirigirala Ana Jakšić u pjesmi “Way To Go”.

Komentiraj