Infiniti Q50 2.2d je premium automatik limuzina.

Obrađene srebrne 17″ aluminijske felge s 225/55R17 gumama, kožna unutrašnjost, navigacija, grijana sjedala, LED aktivna svjetla i mnoštvo drugih detalja potvrđuju luksuzan status Infinitija Q50 2.2d AT.

Turbodizelski motor koristi najnoviju tehnologiju kako bi se postigla potrošnja od 4.5 l/100 km, stavljajući 170 KS i okretni moment od 400 Nm na raspolaganje. Čistoća izgaranja je provjerena, riječ je o emisiji CO2 u prosjeku 115 g/km.

Pametni pogon na sve kotače (AWD) prilagođava se prema uvjetima na cesti, u teškim uvjetima snaga se prebacuje na prednje kotače kako bi se poboljšala trakcija, stražnji pogon je izraženiji u opuštenijoj vožnji.

infiniti-q50-txt

Napredne Infiniti InSuite ™ tehnologije pojednostavljuju zadatke i drže vas u kontaktu i kontroli iz udobnosti vašeg Infinitija Q50.

Infiniti InTouch dvostruki zaslon osjetljiv na dodir omogućuje vam kontrolu sustava vozila, prilagodbu klimatizacije, pristup aplikacijama i postavkama za udobnost, Google pretraživanje, porovjere vaših društvenih medija itd.

Istaknimo sustav Direct Adaptive koji prilagođava upravljanje, sigurnosni sistem Dynamic Safety Shield sa sustavom Around view monitor (četiri kamere za pomoć pri parkiranju), parkirnim senzorima sprijeda i straga, senzorima za svjetla i kišu… 

Komentiraj