VIDEO: Hojsak&Novosel u Studiju Smijeha predstavili album ‘Perle’

Nikola Knežević

Hojsak&Novosel, originalni duo koji je postao hrvatski kulturološki brend, predstavio je u Studiju Smijeha svoj novi studijski album ‘Perle’ objavljen u izdanju Croatia Recordsa.

Na albumu su Filip Novosel i Tihomir Hojsak ostvarili su suradnju s jednim od najeminentnijih glazbenika i autora, Zlatanom Stipišićem Gibonnijem. Rezultat suradnje je ovaj sjajni album koji sadrži devet Gibonnijevih pjesama, poput “Libar”, “Hodaj”, “Činim pravu stvar”, „Posoljeni zrak i razlivena tinta”, kojima je kontrabasom i tamburom udahnut novi život. Na albumu su ugostili i druga vrhunska glazbena imena: Damira Urbana, Vlatka Stefanovskog, Miroslava Tadića, Elvisa Stanića, Moniku Leskovar i Ismaila Lumanovskog.

Marina Orsag, jedna od naših najpoznatijih stand up komičarki, otvorila je večer kratkim humorističnim nastupom nakon čega je riječ preuzela Nikolina Mazalin, kreativna direktorica Croatia Recordsa, istaknuvši kako su “Hojsak&Novosel još od vremena dok su nastupali i objavljivali pod imenom Bow vs. Plectrum, bili predodređeni za uspjeh, jer se radi o vrhunskim glazbenicima”.

Domagoj Šiljeg, urednik ovog izdanja, istaknuo je kako se uhvatiti u koštac s malim glazbenim remek-djelima kakve su ovih devet Gibonnijevih pjesama, mogu samo vrhunski glazbenici.

“Filip i Tihomir su tamburom i kontrabasom izbrusili perle oblikujući najljepše melodije”, zaključio je Domagoj Šiljeg, nakon čega je uslijedio nastup ovog dvojca.

Kupnjom ovog albuma s istaknutom naljepnicom na benzinskim postajama INA-e i prodajnim mjestima Croatia Recordsa vaših 15 kuna donira se za rad udruge ‘Sve za nju’.

Komentiraj