U posljednje tri sezone Massimiliano Allegri odveo je Juventus do dva finala Lige prvaka. Reprizu onog prošlogodišnjeg gledat ćemo u utorak od 20:45 sati, kada u Torinu stiže Real Madrid u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka.

“Momčad Real Madrida ima nevjerojatnu tehniku, preciznost i brzinu. Strašno su brzi u probijanju i moramo jako dobro paziti da naša obrana reagira kako treba. Trebamo i naše navijače, koji nam mogu puno pomoći”, poručio je Allegri i dodao da će na rasporedu, u svakom slučaju, biti ‘nogometna gala’.

Osvrnuo se Allegri u najavi utakmice i na prošlogodišnje finale u Cardiffu, kojeg je Juventus izgubio sa 1:4. “Ta nam je utakmica bila jedna vrlo vaćžna lekcija o tome kako da budemo bolji. Moramo težiti igrati kao što smo igali u prvom poluvremenu u Cardiffu, i izbjegavati pogreške kje smo radili u drugom poluvremenu”, dodao je

“Siguran sam da će Dybala odigrati odličnu utakmicu, u sjajnoj je formi. Dobro je trenirao, puno je napredovao u mentalnom aspektu. I Mandžukić i Alex Sandro su se oporavili, a još ćemo odlučiti hoće li početi utakmicu od prve minute ili na klupi”, najavio je Allegri. Juventus večeras neće moći računati na susoendirane Miralema Pjanića i Medhija Benatiju.

Komentiraj