Varteks se sprema za gostujući okršaj s Rudarom

Bumbari nastavljaju svoj put kroz 3. HNL Sjever. U trećem kolu idu na gostovanje u Međimurje, točnije u Mursko Središće, gdje će u subotu 7. rujna od 17 sati igrati protiv NK Rudara.

Varteks je u drugom kolu na domaćem terenu odigrao izjednačeno protiv Mladosti iz Ždralova. Važno je napomenuti da je utakmica (2:2) bila puna borbe i lijepih akcija, a s obzirom da se igralo protiv jednog od glavnih kandidata za naslov, bod iz te utakmice doveo je Bumbare do četvrtog mjesta na tablici.

Trener Želimir Orehovec osvrnuo se na prošlu utakmicu na ‘Slobodi’.

Teška utakmica je iza nas. Možda bi navijači bili zadovoljni bodom prije utakmice, ali s obzirom što se sve događalo, mogu reći da smo ipak izgubili dva boda, a ne osvojili jedan. Potrošili smo se ganjajući rezultat, ali dovoljno smo ih limitirali i nismo im dali da pruže svoju igru. Mi još uvijek nismo u top formi, ali na kraju kad se sve oduzme i zbroji zadovoljan sam zalaganjem i ne smijemo biti nezadovoljni bodom – komentirao je trener prve momčadi Varteksa.

Iznimno je bitno za Varteks da u Međimurju ostvari povoljan rezultat, ali prije toga danas u 17 sati Bumbare čeka gostovanje u Kupu ŽNS-a u Svetom Iliji kod Obreša.

Odradili smo trening. Neki igrači su načeti ozljedama, poput Vukovića kojeg neću opterećivati. Sutra će neki koji su manje igrali dobiti svoju šansu, a pošto imam mogućnost od pet izmjena, bit će i rotacija, ali igrat ćemo u najjačem sastavu. Dobra vijest je što je Masten počeo trenirati. Znamo da ako sutra prođemo, u sljedećem nas kolu čeka Varaždin – rekao je Orehovec.

Za kraj, subota i treće kolo, NK Rudar u Murskom Središću.

To je momčad koja se jako pojačala ove godine, iako se na rezultatu to ne vidi s obzirom na dva poraza iz dva kola. Nas to neće zavarati jer su u obje utakmice pokleknuli u završnici. Moramo biti pravi i odigrati dobru utakmicu, za nas nema slabih protivnika, a vjerujem da mi možemo biti na potrebnom nivou – zaključio je trener Varteksa Želimir Orehovec.

Komentiraj