Varaždin osigurao ostanak Drožđeka

Najbolji strijelac Varaždina u protekloj sezoni Domagoj Drožđek i idućih godinu dana ostati će u klubu kao posuđeni igrač Lokomotive.

24-godišnji ofenzivac je prvi dio prošle sezone proveo u Lokomotivi, a potom je u veljači ove godine pristigao na posudbu u Varaždin. Ukupno je tako upisao 33 nastupa te je postigao 8 golova u Prvoj HNL i 3 pogotka u kupu čime je bio ponajbolji pojedinac momčadi koju vodi Samir Toplak.

Drožđek je prve nogometne korake napravio u Varteksu, a potom je od 2009. do 2013. bio u omladinskoj školi Dinama nakon čega odlazi u Borussiju Dortmund. S Varaždinom prvotno potpisuje u rujnu 2016. godine te se zadržao do ljeta 2018. godine kada je ostvario prelazak u Lokomotivu. Za klub s Kajzerice je odigrao 43 utakmice u kojima je postigao 7 zgoditaka. Za U19 reprezentaciju Hrvatske je odigrao tri utakmice.

Varaždin su uoči početka nove sezone, koju otvaraju u petak protiv Gorice, pojačali i Dino Skorup, Mijo Šabić te Itsuki Urata dok su klub napustili Tonio Teklić i Franjo Prce.

Komentiraj