Ivo Cagalj/PIXSELL

UMISLIO SI DA JE ŠPIJUN Skupljao oružje jer je mislio kako ga prate CIA i FBI

Otkriven je identitet ekscentrične osobe koja je u kući imala 1 200 komada oružja i šest i pol tona streljiva te eksplozivnih sredstava, piše theguardian.com.

Jeffrey Alan Lash si je umislio kako je tajni vladin oprativac.

 

  • Zaručnica je krenula za Oregon, kad se vratila bila je zapanjena kako je tijelo još uvijek u automobilu. Kontaktirala je poznatog odvjetnika…

 

Oružje, streljivo i eksploziv bilo je nametano u svakom kutu njegove kuće u Los Angelesu, gdje je živio sa svojom zaručnicom. Posjedovao je dvanaest automobila, među kojima i blindirano vozilo vrijedno sto tisuća dolara.

Ljudima i susjedima je pričao kako se zove Bob Smith, svaki put kad bi ugledao kameru uznemirio bi se, par je na večere putovao u zasebnim automobilima, kad mu je dijagnosticiran rak tvrdio kako mu je to posljedica od ‘kemijskog oružja iz stare misije’…

 

  • Policija iz Los Angelesu je nekoliko dana vodila istragu o uzroku njegove smrti. konačni odgovor je ponudio odvjetnik njegove zaručnice, koji je informirao policiju o smrti i oružju u kući.

 

Umro je prirodnom smrću. Njegova zaručnica imala je izrazito određene upute što učiniti u tom slučaju. Nije smijela zvati službene vlasti, već ga je trebala ostaviti u automobilu, što je i učinila. Taj dio posla obavio je prijatelj, neimenovani doktor, koji je 90 minuta postavljao tijelo preminulog na automobilsko sjedalo.

Komentiraj