ULAZNICE ZA EURO Krenula prodaja preko oglasa, cijene ‘boli glava’…

Autor:

20 May 2024: Hand holding smartphone in soccer stadium with the UEFA EURO, EM, Europameisterschaft,Fussball 2024 logo and the lettering: Football Tickets. Symbolic image of tickets for the European Championship, EM, Europameisterschaft 2024. PHOTOMONTAGE *** Hand hält Smartphone in Fußball Stadion mit dem UEFA EURO 2024 Logo und dem Schriftzug: Fussball Tickets. Symbolbild Eintrittskarten für die Europameisterschaft 2024. FOTOMONTAGE,Image: 874919133, License: Rights-managed, Restrictions: Credit images as "Profimedia/ IMAGO", Model Release: no, Credit line: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

imago sportfotodienst / Profimedia

Slobodna prodaja je gotova, tko je kupio – kupio je. A tko nije, pregledava oglase. Jer ima onih koji su bili sretne ruke, ali neće moći na Euro. Ili jednostavno žele zaraditi


Hrvatska – Albanija 430 eura, Slovenija – Srbija 300 eura, komplet ulaznica 600 eura… To su zasad cijene po kojima je krenula prodaja ulaznica za Europsko prvenstvo u oglasnicima.

Euro nam je jako blizu. Za koji dan okupljaju se Vatreni. Pa će malo do Opatije i Rijeke. Pa će do Portugala. Pripreme, pripremne utakmice i onda – Europsko prvenstvo.

U Njemačkoj. Što većini dođe gotovo kao da je u Hrvatskoj. Naši su u skupini s Italijom koja brani naslov, Španjolskom i Albanijom.

TOP 10 HRVATSKA Mi jesmo ekonomska velesila, po izvozu. Nogometaša

Iz ‘Lijepe naše’ put Deutschlanda će 25-30.000 navijača. Nogometna seoba. Višetjedni boravak, jednodnevni izleti, uzimanje “bolovanja” na poslu…

Reprezentacija Hrvatske je magnet, Vatreni su ishodište okupljanja, zajedništva, kolektivne emocije, divnih sjećanja i nadanja u još divnije fešte koje tek dolaze.

Pa ne sumnjamo da će, koliko god cijene išle u nebo (a ići će sve više što je Euro bliže) uvijek biti onih koji će u posljednji tren iskrcati pola mjesečne plaće samo za ulaz na stadion.

DALIĆ Nismo bili baš sjajni, zato ovaj Euro mora biti kruna jedne velike generacije

Euro počinje 14. lipnja, otvaraju ga, naravno, domaćini, Nijemci. U utakmici protiv Škotske. A dan kasnije:

Hrvatska – Španjolska u Berlinu, od 18 sati. Tri sata kasnije u našoj skupini, Italija – Albanija, u Dortmundu.

Ako imate novca i vremena, hvatajte se web-oglasnika. Ulaznice prve kategorije za tekmu protiv Španjolske prodaju se po: 1.000 €. Tisuću eura, jedna ulaznica.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.