UHIĆENA JE Žena uputila niz uvreda na račun HDZ-a i Plenkovića

Autor:

Foto: PIXSELL

Žena je uhićena nakon što je narušavala javni red i mir u stambenoj zgradi, a porciju uvreda dobila je i policija koja je pozvana na intervenciju.

Prema ovotjednoj presudi, žena (46) je 19. travnja ove godine oko 15 sati, dva dana nakon provedenih parlamentarnih izbora, u Slavonskom Brodu narušavala javni red i mir u vidno alkoholiziranom stanju unutar hodnika stambene zgrade, prenosi Danica.hr.

Bez povoda i razloga galamila i uputila niz uvreda na račun HDZ-a. Tom prilikom je udarala rukama po ulaznim vratima lifta.

Nakon tih riječi, stanari su pozvali policiju koja je vrlo brzo stigla na intervenciju. No, žena, koja očito ne simpatizira HDZ, nije se dala smesti.

“Po dolasku policijskih službenika, iste je počela vrijeđati i omalovažavati”, ističe se u presudi.

Prekršajna sutkinja ženu je za remećenje javnog reda i mira i vrijeđanje policajaca osudila na 30 dana zatvora, od čega joj se oduzimaju dva dana provedena u policijskom pritvoru. No, u zatvor neće ako u roku od 12 godina opet ne počini sličan prekršaj.

Sutkinja je naložila i da mora platiti 50 eura paušalne svote za troškove prekršajnog postupka. Na izdani prekršajni nalog žena može uputiti prigovor.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.