Ubio se bivši zet norveškog kralja koji je optužio Kevina Spaceya za napastvovanje

Ari Behn, 47-godišnji norveški pisac i bivši suprug princeze Marthe Louise, koji je optužio Kevina Spaceya da ga je dirao po spolovilu na koncertu 2007. godine, počinio je samoubojstvo na Božić. Tu vijest u norveškim je medijima objavio njegov menadžer Geir Håkonsund.

Behn se vjenčao s princezom Marthom Louise 2002. godine, a razveli su se 2017. godine. Imaju tri kćeri Maud Angelica (16), Leah Isadora (14) i  Emma Tallulah (11). On je prije dvije godine optužio Kevina Spaceya da ga je dodirivao po spolovilu na koncertu koji se održao u povodu dodjele Nobelove nagrade 2007. godine.  Početkom prosinca 2017. Ari Behn je u razgovoru za norvešku radio postaju P4 izjavio kako je sjedio sa Spaceyem i kako su ugodno razgovarali te mu je Spacey nakon pet minuta rekao „izađimo vani i zapalimo cigaretu“ te je zavukao ruku ispod stola i „uhvatio me za jaja“. Behn je tada rekao Spaceyu „možda kasnije“ i tako se izvukao iz neugodne situacije, dodajući kako je tada bio mlađi, nije bio sijed i očito da se sviđao Spaceyu.

Njegove optužbe objavljene su u vrijeme kada je zbog sličnih optužbi Kevin Spacey uklonjen iz serije „Kuća od karata“,  zamijenjen Christopherom Plummerom u filmu „Sav novac svijeta“ redatelja Ridleya Scotta, a čelnici londonskog kazališta Old Vic gdje je Spacey bio umjetnički ravnatelj od 2003. do 2015. ispričali su se jer nisu ozbiljno razmatrali brojne optužbe koje su dobivali zbog njegovog nedoličnog ponašanja.

Komentiraj