UBIO MAJKU, BRATA I ŠOGORICU: Predao se monstrum iz Livna

Livno Online

Policija u Livnu uhitila je u ponedjeljak ujutro Antu Niču koji je osumnjičen za iznimno okrutno trostruko ubojstvo nožem troje članova svoje obitelji, majke, šogorice i brata, koje je počinjeno u večernjim satima u petak, potvrdili su iz MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ).

“Oko osam sati zaprimili smo informaciju o osobi za koju se sumnja da je počinila ubojstvo, te su naši policijski službenici brzo reagirali i uhitili ga”, rekao je glasnogovornik MUP-a HBŽ-a Ivica Vrdoljak. Pojasnio je da je osumnjičeni Niče prebačen je u zgradu Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije te da slijedi kriminalistička obrada.
Tridesetpetogodišnjak je otkriven nakon što se dva dana skrivao u livanjskom naselju Komorani.
Ante Niče iz mjesta Veliki Kablići kod Livna ubio je petak navečer u obiteljskoj kući kuhinjskim nožem troje članova svoje obitelji, pri čemu su majka i šogorica preminule na mjestu događaja, dok je brat umro na putu prema bolnici u Splitu.
Ante Niče je i ranije osuđivan zbog nasilja u obitelji te se upravo vratio s izdržavanje jednomjesečne zatvorske kazne. U Livnu je prema medijskim navodima vladao strah budući je Niče najavio da će počiniti i druga ubojstva.

Komentiraj