U Tvornici kulture krenuo Sindikat Food Club, jedinstveni spoj glazbe i gastronomije

Tvornica kulture ovog je tjedna predstavila projekt ‘Sindikat Food Club’, koji objedinjuje gastronomiju i glazbeno-scenski program.

Neočekivana lokacija koncertnog prostora transformirana je u upečatljiv restoran-bar koji, uz ponudu hrane, nudi i poseban glazbeni doživljaj, pa su na prvoj večeri, održanoj u utorak, za glazbeni program bili zaduženi Soul Fingersi. Uz sjajne nastupe poznatog soul & funky sastava, gosti su uživali u delicijama chefa Kristijana Tabeta koji je svoju gastro priču predstavio kroz tri kvalitetna i zanimljiva slijeda.

Novi program, jedinstven u gradu Zagrebu, pratili su domaći glazbenici koji će se i sami naći na pozornici, poput Mile Kekina, Ivana Dečaka, Nenada Borgudana iz Detoura, i Igora Geržine te chefova Mate Jankovića i Christiana Misirače.

Program je predstavila Ivana Delač koja je, uz kraće razgovore s gostima, najavila bogati program koji je Sindikat Food Club pripremio u sljedećim mjesecima.

Vikendima će se na meniju mijenjati razne vegetarijanske, mesne i riblje delicije ekskluzivno kreirane od strane najboljih hrvatskih chefova. Gastro noviteti moći će se konzumirati s odabranim vinima uz glazbeni program uživo. U sklopu Tvornice svakodnevno radi i Sindikat restoran pod kuharskom palicom chefa Kristijana Tabeta.

Tijekom studenog i prosinca program u Tvornici ispuniti će eminentni domaći glazbenici: Mile Kekin, Natali Dizdar, Vatra, Marko Tolja, Neno Belan, Igor Geržina, Detour, Mangroove i Pavel, a za originalan menu, okuse će kreirati najpoznatiji hrvatski chefovi, među kojima su Tom Gretić, David Skoko, Mate Janković, Deni Srdoč, Mate Sučić i brojni drugi.

Sindikat Food Club održava se svakog petka i subote, a broj sjedećih mjesta je, zbog epidemioloških preporuka Hrvatsko zavoda za javno zdravstvo, ograničen.

KALENDAR DOGAĐANJA:

30.10. Mile Kekin Trio / chef Tom Gretić

31.10. Natali Dizdar / chef Tom Gretić

06.11. Vatra / chef David Skoko

07.11. Marko Tolja / chef David Skoko

11.11. Šajeta / chef Kristijan Tabet

13.11. Neno Belan i Fiumens / chef Mate Janković

14.11. Neno Belan i Đavoli / chef Mate Janković

20.11. Igor Geržina / chef Deni Srdoč

21.11. Detour / chef Deni Srdoč

27.11. Mangroove / chef Mate Sučić

28.11. Pavel / chef Mate Sučić

Komentiraj