Tuga ispred ulaza gdje je otac ubio svoje troje djece: Netko je ostavio igračku i svijeće

Ispred zgrade u Mlinovima netko je u nedjelju ostavio igračku i zapalio svijeće nakon stravičnog trostrukog ubojstva, javljaju mediji.

Muškarac (56) osumnjičen za ubojstvo svoje troje malodobne djece u zagrebačkom naselju Mlinovi i dalje je na liječenju u KBC Sestre milosrdnice gdje je doveden u noći 25. rujna u pratnji policije. On je stabilno, pri svijesti je i nije životno ugrožen, priopćeno je u nedjelju iz bolnice.

Gotova je obdukcija ubijene djece, ali nema konačnog zaključka o uzroku smrti.

Zatražene su dodatne toksikološke analize, javljaju 24 sata. Utvrđuje se jesu li djeca umrla od gušenja ili koktela lijekova.

Podsjetimo, u stanu u zagrebačkom naselju Mlinovi policija je oko dva sata u noći s petka na subotu, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu, pronašla troje najvjerojatnije ugušene djece i njihova omamljenog oca. On se pokušao ubiti pa je prevezen u bolnicu Sestara Milosrdnica.

Prije zločina na društvenim mrežama objavio je pismo u kojem je naveo da ga je ostavila djevojka jer je njegova bivša žena bila loša prema njoj. Napisao je i da je ostao bez novca, a spominjao je i svoje prijatelje i braću iz masonske lože.

Komentiraj