Tudor izostavio Eduoka s popisa igrača za Lokomotivu

Samuel Eduok nije na popisu putnika za prvenstvu utakmicu 30. kola HT Prve lige u kojoj Hajduk u nedjelju od 21:05 gostuje kod Lokomotive.

Nigerijski napadač je izostavljen s popisa odlukom trenera Igora Tudora zbog opetovanog kršenja klupskog pravilnika. O čemu se točno radi na službenim stranicama kluba nije navedeno dok Dalmatinski portal piše da se radi o nedolasku na današnji zajednički doručak momčadi. 

Eduok je u Hajduk pristigao u ljeto 2019. godine te je najplaćeniji nogometaš kluba. U dosadašnjih 26 nastupa postigao je 9 golova te je uz Caktaša i Jaira najbolji strijelac Bilih. Njegova ponajbolja utakmica u Hajduku upravo je bio susret s Lokomotivom u kolovozu prošle godine na Poljudu kada je u pobjedi 3:0 ugradio jedan zgoditak i dvije asistencije.

Na popisu putnika nalazi se ukupno 21 nogometaš: Kristian Dimitrov, Darko Nejašmić, Leon Kreković, Marin Jakoliš , Mijo Caktaš, Josip Juranović, Mario Čuić, Jakov Blagaić, Jairo de Macedo da Silva, Ivan Brnić, Stanko Jurić, Ivan Dolček, Ardian Ismajli, David Čolina, Marin Ljubić, Mario Vušković, Francesco Tahiraj, Stipe Radić, Josip Posavec, Lumbardh Dellova i Bassel Jradi.

Uz Eduoka u Zagreb nisu otputovali ni ozlijeđeni Mujakić i Simić te kartonirani Hamza Barry.

Komentiraj