GRAWE Hrvatska

Trkači pokazali veliko srce i sakupili polovicu potrebnih kilometara

Od pokretanja petog izazova PoKRENI – Pokloni svoje kilometre u rekordnom roku od samo 22 dana, trkači diljem Hrvatske, njih čak 1 189, su putem trkačkih aplikacija Strava i Endomondo zajednički prikupili čak 50 tisuća kilometara.

Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska pozvalo je sve trkače da sudjelovanjem u dobrotvornom izazovu pokažu koliko je važno kretanje i nabavka proteza za djecu s amputacijom donjih ekstremiteta.

Sudionici su ove godine pokazali iznimnu motivaciju i već su u manje od mjesec dana od pokretanja izazova prikupili polovicu potrebnih kilometara. Zahvaljujući “sakupljenim” kilometrima GRAWE Hrvatska će donirati 100 000 kuna Udruzi osoba s amputacijom udova Grada Zagreba i Zagrebačke županije (UAZ) za nabavku aktivnih pomagala i proteza za djecu s amputacijom donjih ekstremiteta.

Trkači svih generacija

“Zahvaljujemo se svim trkačima koji su se uključili u PoKRENI izazov do sada, donirali svoje otrčane kilometre, ali i motivirali svoju zajednicu da učini isto. Izrazito smo ponosni i drago nam je vidjeti kako zajednički možemo pokrenuti pozitivne promjene u našem društvu te svojim primjerom i zdravim životnim navikama motivirati i druge na isto. Vjerujemo kako ćemo ovim tempom do GRAWE noćnog maratona krajem kolovoza prikupiti i više od 100 000 kilometara što nas itekako veseli“, rekla je Sanja Gržetić, voditeljica korporativnih komunikacija i marketinga osiguravajućeg društva GRAWE Hrvatska.

Svi koji žele poticati svijest o zdravim životnim navikama i dalje mogu sudjelovati u ovom dobrotvornom izazovu i pridružiti svoje kilometre, a sudjelovanje mogu podijeliti i na društvenim mrežama uz hashtagove #pokreni i #poklonisvojekilometre.

Ana Srsen, predsjednica UAZ-a

Komentiraj