Radi velikih međunarodnih natjecanja u zagrebačkom Rekreacijskom športskom centru (RŠC) Jarunu uklanjaju se betonski “ležeći policajci” (usporivači prometa), priopćio je u srijedu Hrvatski triatlon savez.

“Zbog tih ‘ležećih policajaca’ RŠC Jarun do sada nije mogao biti domaćinom međunarodnih natjecanja, a posebno su bili opasni za bicikliste koji uglavnom voze u grupama. Zahvaljujući Gradu Zagrebu od sada oni više neće biti na Jarunu”, najavljuje Hrvatski triatlon savez.

Na tome rade dva zagrebačka gradska ureda – za prostorno uređenje i za sport, u suradnji s rekreativnim i profesionalnim sportašima kojih više od 4000 na Jarunu redovito trenira. Cilj je, kako navode u Hrvatskom triatlon savezu, omogućiti svima neometano korištenje sadržaja i infrastrukture Jaruna.

Komentiraj

FOTO:Nikola Cutuk/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.