FaH

TRENER BURIĆ: Hajduk očekuje napeto razdoblje

Trener nogometaša Hajduka Damir Burić je na završnoj ovosezonskoj konferenciji za novinare u ponedjeljak  izjavio je kako su ozljede nekolicine igrača i odlasci u zimskom prijelaznom roku jako odrazili na proljetni dio sezone, koji nije bio na razini jesenskog dijela, te je poručio kako klub očekuje „napeto razdoblje“

“Jesenski dio sezone odradili smo dosta kvalitetno, ali u zimskom prijelaznom roku napustili su nas Mijo Caktaš i Andrija Balića  koje je teško nadoknaditi a uslijedile su i ozljede nekolicine standardnih prvotimaca tako da se sve to odrazilo na bodovni saldo Hajduka u proljetnom dijelu sezone,“ rekao je  Burić.

Najavio je kako se klub sada okreće  novoj sezoni te će se nakon izbora novog predsjednika kluba, koje je zakazano za utorak, 18. svibnja, pouzdanije znati hoće li se dovoditi pojačanja u ljetnom prijelaznom roku. Pripreme Hajduka  za novu sezonu počinju  8. lipnja ove godine, te će od 17. srpnja uslijedi dio priprema u Austriji i Sloveniji do povratka u Split 1. srpnja ove godine.

“Učinit ćemo sve što je našoj moći  da se maksimalno pripremimo za drugo pretkolo Europske lige i očekujemo tada puni Poljud“, kazao je Burić.

Po njegovim riječima  Hajduku je za daljnji razvoj kluba potrebna „zdrava financijska konstrukcija“ a  nužno je poboljšati i uvjete rada jer klub ima samo jedan pomoćni teren.

Burić je konferenciju za novinare završio riječima. „Očekuje nas jedno napeto razdoblje.“

Komentiraj