Milanović umjesto Bandića novi je scenarij o kojem se diskutira kad je riječ o političkoj budućnosti bivšeg premijera. Bandić možda neće dočekati kraj mandata, a Milanović na tom frontu ne bi imao ozbiljnog protukandidata

Nastavljaju se licitiranja oko načina na koji će se bivši premijer i šef SDP-a Zoran Milanović ponovo politički aktivirati. Koncem proteklog tjedna Nacionalu je predočen još jedan takav potencijalni scenarij o kojem se u Milanovićevu najužem krugu izgleda također počelo ozbiljno diskutirati. A po tom scenariju Milanović bio mogao doći na mjesto budućeg gradonačelnika Zagreba….

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPatrik Macek/PIXSELL
Podijeli objavu
Prethodni članakBANDIĆ “Ne bu Pupovac izišel iz koalicije”
Sljedeći članakPERUŠKO “Mercator u boljem stanju nego prije ulaska u Agrokor”
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.