Treća sezona serije “Ubijanje Eve” kreće dva tjedna ranije, 12. travnja

Pandemija koronavirusa ne donosi ništa dobrog osim ako niste obožavatelj fenomenalne tv serije „Ubijanje Eve“ čija se prva sezona petkom prikazuje na Hrvatskoj televiziji. Oni koji su već pogledali i prvu i drugu sezonu, jedva su čekali početak prikazivanja treće sezone, zakazane za 26. travnja. Međutim, kako je koronavirus izazvao brojne poremećaje u filmskoj i televizijskoj industriji, tako je odlučeno da prikazivanje treće sezone serije „Ubijanje Eve“ započne dva tjedna ranije, odnosno 12. travnja.

Sarah Barnett, predsjednica kompanije AMC Networks Entertainment Group koja stoji iza serije „Ubijanje Eve“, izjavila je „znamo koliko je obožavana ova serija i znamo koliko je ljudima stalo do dobrog sadržaja. U ovo sezoni serije ‘Ubijanje Eve’ kopamo psihološki duboko a s glumicama kao što su Sandra Oh, Jodie Comer i Fiona Shaw rezultat je nevjerojatan. Obožavatelji doslovno ne mogu dočekati da je vide“.

Treća sezona serije nastavlja pratiti Villanelle (Comer), plaćenu ubojicu koja je ostala bez posla, i Eve (Oh), bivšu agenticu MI6. Sve se čini u redu dok jedna smrt ponovo ne dovede na isti put.

Komentiraj