Tragedija u Hercegovini: Ugušilo se osmoro mladih

Osam mladih ljudi ugušilo se plinom blizu Posušja u novogodišnjoj noći, objavili su iz policije.

„Istina je. Osmero mladih je stradalo“, rekli su za HINA-u iz MUP-a Županije zapadnohercegovačke županije.

Nezapamćena nesreća dogodila se u mjestu Tribistovo gdje je osmero mladih iz mjesta Rakitna i Posušja čekalo Novu godinu.

Na licu mjesta je policija, tužitelj i druge službe koje provode očevid i utvrđuju razloge nesreće.

Vecernji.ba neslužbeno prenosi kako je riječ o “četiri djevojke i četiri mladića iz Rakitna i Posušja, svi imaju oko 20 godina, a do nesreće je došlo uslijed problema s agregatom u vikendici u kojoj su čekali Novu 2021.”

Kako neslužbeno doznaje Vecernji.ba, iz susjedne vikendice rano jutros prijatelji su im pošli čestitati Novu 2021. Kucali su, nitko nije otvarao. Bilo im je sumnjivo jer nitko nije odgovarao, a agregat je radio. Jedan od mladića razbio je prozor i zatekao u vikendici stravičan prizor: nepomična tijela.

“Cijeli posuški kraj i Hercegovina zavijeni su u crno. U povodu nezapamćene tragedije u kojoj je noćas u Posušju izgubljeno osam mladih života, obiteljima nastradalih iz Općine Posušje uputili su najiskrenije izraze sućuti. ‘Također, molimo sve  vlasnike ugostiteljskih objekata da u znak poštovanja prema žrtvama, obustave rad’, navode iz Općine Posušje”, prenio je vecernji.ba.

 

 

Komentiraj